ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Κτήματα Γάμου - κτήμα γάμου - ktimata gamou - κτηματα γαμου

 

Ο Όμιλος K.s. διαθέτει 3 Κτήματα γάμου και συνεργάζεται με επιπλέον 10 Κτήματα, προκειμένου να σας προσφέρει την δυνατότητα επιλογής, για να διαλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις !

Όλα τα Ks Κτήματα δεξιώσεων, διαθέτουν γραφικά εκκλησάκια, όπου μπορεί να τελεστούν τα ιερά μυστήρια του γάμου & της βάπτισης, πολυτελείς – χλιδάτες εσωτερικές αίθουσες δεξιώσεων επενδεδυμένες με ξύλο, πέτρα & γυαλί, φωτισμένες με απαλό, ρομαντικό φωτισμό που δημιουργούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό, & μας ταξιδεύουν σε εκλεπτυσμένης διακόσμησης Ελβετικά σαλέ, Όλα διαθέτουν γεννήτριες καθώς είναι και εφοδιασμένα με όλες τις ειδικές άδειες λειτουργίας .

Στα Κτήματα γάμου μας, οι καλεσμένοι σας θα ανακαλύψουν γωνιές χαλάρωσης & απομόνωσης απολαμβάνοντας το κρασί τους στα διάσπαρτα σαλόνια των χώρων. Καταπράσινοι κήποι, ευωδιασμένοι με τα αρώματα της φύσης και των λουλουδιών, αγάλματα με θέματα από την αρχαία Ελλάδα & πήλινα συντριβάνια – κιούπια αποτελούν μοναδική οπτικοακουστική απόλαυση & συνθέτουν ένα σκηνικό υψηλών προδιαγραφών.

Οι σουίτες φρεσκαρίσματος των νεονύμφων παραπέμπουν σε παραδοσιακούς ξενώνες ή παρέχουν την απόλυτη θέα στη θάλασσα.

Επίγειοι παράδεισοι, πολύ κοντά σε όλα τα προάστια της Αθήνας, λόγω της σύνδεσής τους με την Αττική οδό.

Τα ωραιότερα κτήματα γάμου με τις υψηλότερες προδιαγραφές για την σημαντικότερη ημέρα αλλα και νύχτα της ζωής σας, στις πιο προσιτές τιμές.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save