ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ !

Ένα κτήμα γάμου φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζει την πολυτέλεια με την παράδοση, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, σας περιμένει να γιορτάσετε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας.
Όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, πολύχρωμα παρτέρια από διάφορα λουλούδια και θαμνάκια. Ψηλά δέντρα, όπως ελιές και φυστικές  συνθέτουν τη γνησιότητα της Μεσογειακής φύσης.

Η πλούσια βλάστησή του κάνει ακόμα και τις πιο θερμές καλοκαιρινές ημέρες δροσερές, επιτρέποντας έτσι στους καλεσμένους να απολαύσουν ευχάριστα την δεξίωση τους, ακόμα και τον ζεστό Αύγουστο, με τον διακριτικό φωτισμό να ηρεμεί τους καλεσμένους χωρίς όμως να διώχνει το γιορτινό πνεύμα.

 

Από τον γάμο της Galena Velokova

Σε ένα υπέροχο παραμυθένιο & ρομαντικό σκηνικό, τελέστηκε ο γάμος της Γκαλένας Βελίκοβα με τον επί 15 χρόνια σύντροφο της ζωής της Κωνσταντίνο Χαϊνά,  σε στενό οικογενειακό & φιλικό κύκλο, σε Κτήμα της εταιρίας  «K.s. Κτήματα Γάμου», στο Κορωπί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε & η βάφτιση της πρωτότοκης κόρης τους.

Το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο & τώρα,επιθυμώντας να ζήσει την μαγεία του μυστηρίου, έκανε & θρησκευτικό, βαφτίζοντας τη μεγάλη τους κόρη, Κασσιανή.

Το Κτήμα K.s. όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του γάμου, ήταν λιτά διακοσμημένο, με φρέσκα λουλούδια, κεριά, & χρωματικές πινελιές στις αποχρώσεις του λευκού & του ροζ.

Δεν έλειψαν μάλιστα &  τα πυροτεχνήματα που έλαμψαν στον ουρανό, κάνοντας τη νύχτα- ημέρα, τη στιγμή που το ζευγάρι εμφανίστηκε στο χώρο της δεξίωσης.

Η Γκαλένα στις φωτο, μία κούκλα ως νύφη, με νυφικό υπερπαραγωγή, έμοιαζε με πριγκίπισσα !

 

Eπικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6973530800 ή 2109630310 για πληροφορίες, τιμές ή ραντεβού.